Vanliga smaker på e-cigaretter

E-cigaretter kan smaka mycket likt en vanlig tobakscigarett om det är vad man är ute efter, men det finns även en mängd spännande, fräscha smaker att testa för den som vill ha variation. Smaken kommer från den så kallade e-juicen, vätskan som man fyller sin e-cigarett med och det finns en nästan oändlig mängd olika smaker att testa. Man kan även blanda olika smaker själv för att få precis den kombination man är ute efter.

E-juicen

E-juice kan vara baserad på propylenglykol eller på glycerin som båda är ämnen som är ofarlig att andas in och som skapar den eftertraktade rökliknande ångan vid utandning De flesta som använder sig av e-cigaretter vill ha en klassisk rökupplevelse med smaken av tobak som man är van vid och olika sorter av tobak är en av de vanligaste smakerna på e-juice som finns till försäljning. Andra vanliga smaker är:

  • Vanilj
  • Bär
  • Frukt
  • Kaffe
  • Godis
  • Energidrycker
  • Whiskey

Med en e-cigarett får man en smakupplevelse som är väldigt lik en klassisk cigarett även om det blir en mer aromatisk, kryddig smak eftersom tjära, koldioxid och andra giftiga ämnen inte finns med i blandningen. Smaken av tobak som man får från en e-cigarett kan beskrivas som den rökiga, doften man kan känna i en tobaksaffär eller som doften från en exklusiv cigarr innan man har tänt den.
Hos ecigg-drottningen, hittar man ett stort utbud av olika smaker indelade i kategorier. Deras e-juice tillverkas i en klinisk laboratoriemiljö för att vara säker för konsumenten. Själva smaken får man genom att använda sig av olika smakaromer som är precis de samma som används av livsmedelsindustrin. Vätskan finns att få helt nikotinfri och med varierande halter av nikotin för att passa alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *