Ska testa forexhandel

Jag funderar på att testa att handla med forexvaluta. Om du aldrig har hört talas om forexvaluta och forexhandel tidigare så är det i alla fall samma sak som valutahandel. När man handlar med forexvaluta är det alltså valutahandel man snackar om.

Jag har en polare som har handlat med forexvaluta sedan något år tillbaka. I början gick det lite si sådär men för ett år sedan började han tjäna pengar på forexvaluta och idag kommer halva hans inkomst från forexhandel, det är därför jag också funderar på att testa forexhandel. Det är tydligen inte alls så svårt. Det är bara att registrera sig hos en forexbroker på nätet och sätta igång. Jag hade tänkt ta det mycket försiktigt i början för jag vill inte förlora en massa pengar för att jag är en nybörjare. Först ska jag bara handla forexvaluta för max en tusenlapp i månaden utan att använda mig av hävstänger och när jag har blivit varm i kläderna och börjar gå på plus ska jag satsa mer och börja använda hävstänger.

Nu kanske du undrar vad jag pratar om när jag talar om hävstänger. Om du vill veta vad en hävstång är för något och vill lära dig mer om forexvaluta ska du besöka sajten forexvaluta.nu som är en grymt bra sajt för dig som vill börja handla med forexvaluta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *