Många fördelar med led downlights

Om du funderar på att skaffa downlights ska du skaffa led downlights. Det finns många fördelar med att välja led downlights istället för downlights med halogenlampor. För det första så drar en led downlight lampa mycket mindre ström än downlights med halogenlampor. En halogenlampa drar nämligen 7 gånger så mycket ström som en led downlight. Det här innebär alltså att 7 led downlights inte drar mer ström än en enda halogenlampa och det är riktigt bra eftersom du ofta sätter upp ganska så många lampor när du sätter upp downlights.

Miljövänligare med led downlight

För det andra så är en led downlight lampa mycket miljövänligare än en halogenlampa eftersom energiförbrukningen är så låg.  Ju lägre energiförbrukning desto bättre för naturen. För det tredje så är en led downlight lampa mycket säkrare än en halogenlampa eftersom den inte blir varm. Halogenlampor blir glödheta vilket ökar brandrisken och gör att du måste vidta vissa försiktighetsåtgärder när du ska montera downlights med halogenlampor.

Spara pengar med led downlight

Och sist men inte minst så har en led downlight en mycket längre livslängd än en halogenlampa. En halogenlampa håller bara i cirka 2000 timmar och en ledlampa i 25 000 – 50 000 timmar, vilket gör att det blir mycket billigare i längden att använda led downlights istället för halogenlampor.

Om du vill köpa led downlights ska du besöka http://leddownlights.se/ som är en sajt som är specialiserad på led downlight.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *