Hittade ett bra antivirus

Jag har alltid varit försiktig när det gäller datorer och jag är inte heller den som laddar ner en massa filer eller klickar på suspekta länkar i ännu mer suspekta mail men trots alla försiktighetsåtgärder drabbades min dator ändå av ett illasinnat virus. Det var inte det lättaste att få bort eländet, men tillslut lyckades jag få bort det med hjälp av ett bra antivirus, med det tog lite tid innan jag hittade ett riktigt bra antivirus som kunde fixa det åt mig.

Mitt antivirus hittade jag på en sajt som heter antivirusguide.se som bra presenterade och recenserade bra antivirus, gratis som kommersiella. Tillslut bestämde jag mig för att skaffa ett kommersiellt antivirus som hade en massa nyttiga extrafunktioner och en riktigt bra brandvägg. Det här gjorde att jag fick betala en slant för mitt antivirus men det tyckte jag att det var värt eftersom jag ville ha ett riktigt bra antivirus.

Nu har det gått några månader och jag är grymt nöjd med mitt antivirus. Min dator fungerar perfekt och hittills har det inte släppt igenom något virus och inte heller några spionprogram eller andra skadliga koder, precis som det ska vara när man har betalat för ett riktigt bra antivirus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *