Dags att installera ett gratis antivirusprogram

Jag har nog aldrig varit så pank tidigare som jag är just nu. Jag har haft grymt stora utgifter och just denna månad drog jag in mindre pengar än vad jag brukar göra, och i mitt av allt det här visade det sig att jag var tvungen att betala 700 spänn för att mitt antivirusprogram skulle fortsätta att gälla i ett år till. Några 700 kronor har jag absolut inte råd att slänga ut just nu så därför har jag bestämt mig för att installera ett gratis antivirusprogram istället.

Egentligen vill jag hellre fortsätta att använda mig av ett kommersiellt antivirusprogram eftersom en riktigt bra brandvägg ingår i programmet samt en massa schyssta extrafunktioner som jag gillar. Men har man inga pengar så har man inte. Dessutom hittade jag precis en massa fina gratis antivirusprogram på gratisantintivirusprogram.nu som verkade riktigt bra när jag läste om dem på sajten. Jag har inte riktigt bestämt mig än för vilket gratis antivirusprogram jag ska använda, men det blir definitivt något av de gratis antivirusprogam som de listar på gratisantivirusprogram.nu. Jag tycker att sajten verkar seriös och den listar inte bara gratis antivirusprogram utan ger även en massa tips och råd som har med internetsäkerhet och virusbekämpning att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *