Bäst sparränta – ett måste för ditt sparande

Det finns många sätt att spara pengar på men det finns bara ett sätt att få pengarna att växa både mycket och snabbt. Det gäller att spara på det konto där du får bäst sparränta och jag ska förklara hur det går till.

Hitta rätt banker

För att få bäst sparränta bör du till att börja med välja de banker som är specialister när det gäller sparande, du kan omedelbart utesluta de vanliga storbankerna, och som erbjuder så kallade högräntekonton som har en fast sparränta. Jämför de olika bankerna med varandra så ser du vilka villkor som gäller och vem som ger dig allra bäst sparränta.

När du har hittat den bank som ger bäst sparränta och vars villkor passar dig bäst är det dags att sätta in pengar på ett fasträntekonto där du binder pengarna i 1 – 3 år. Under denna tid får du inte alls röra dina pengar, men om du absolut måste göra det får du betala en avgift eller så sätts din ränta ner. Du bör alltså inte röra dina pengar om du vill få bäst sparränta på ditt fasträntekonto.

Läs gärna vidare om hur du får bäst sparränta och om vad ett högräntekonto och ett fasträntekonto är på http://www.bästsparränta.se/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *