Aros Kapital

Har du hört talas om Aros Kapital tidigare? Om inte, så är det dags för det nu. Det är ett flexibelt och modernt finansbolag som hjälper företagare med olika ekonomiska och administrativa tjänster så att företagen själva kan ägna sig åt det som de är bra på och utveckla sin företagsidé. Aros Kapital ägnar sig bland annat åt: Fakturaköp Factoring Företagslån Utöver dessa tjänster arbetar företaget också med Inkasso där de först och främst köper ditt företags förfallna fakturor. De arbetar också i motsatt riktning och försöker på ett humant sätt erbjuda olika lösningar för ditt företags kunder så att affärsrelationen mellan er kan fortsätta även om kunden har kortvariga eller långvariga ekonomiska problem.

Inkassokrav

>När man har fått ett inkassokrav kan det uppstå en del frågor om vad som gäller, till exempel:

  • Vad innebär ett inkassokrav?
  • Hur arbetar Aros Kapital med mitt inkassokrav?
  • Kan man få en avbetalningsplan?
  • Inkassokrav innebär att en faktura har förfallit för betalning och då kontaktar företaget som äger fakturan Aros Kapital för att hantera och driva in skulden. Aros Kapital arbetar sedan vidare med att skicka ut ett informationsbrev till kunden om att de tagit över fordringen och att de kommer att vara ombud och därmed ägare till fordringen. När de sedan skickar ut inkassokravet så läggs en avgift på själva skulden. Det finns möjlighet att göra avbetalningsplaner beroende på hur situationen ser ut. När man har fått ett inkassokrav så har skulden ännu inte gått vidare till Kronofogden och därför har man heller inte fått någon betalningsanmärkning.

    Om Aros Kapital

    Under 2004 grundades företaget Aros Kapital eftersom man såg att det fanns ett behov av snabba och flexibla finanstjänster. De har det senaste inom IT och erbjuder därmed både tekniska och administrativa lösningar för faktura och kredithantering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *