PNR Nordic AB – Svenska dysor från Italien

Sagan om PNR Nordic AB började redan 1968 men det är klart att det har hänt en hel del med tillverkningen av dysor sedan slutet på 1960-talet och här kan vi se att PNR har varit med om att leda utvecklingen framåt. Det som är så unikt med PNR dystillverkare är att man kan erbjuda så många olika typer av lösningar för så många olika typer av områden. Det här är helt enkelt det enda företag man behöver om det handlar om dystillverkning för ett befintligt system eller för nyproduktion. PNR har ett eget laboratorium där man hela tiden kontrollerar befintliga produkter och utvecklar nya lösningar.

Svenska dysor från Italien

När man kontaktar PNR Nordic så möter man ett svenskt företag där säljare och personal talar samma språk som en själv men faktum är att utvecklingen och produktionen av dysorna inte sker i Sverige. Med hjälp av de allra senaste maskinerna och de material som krävs så jobbar man med tillverkningen i Italien. Numera är Sverige inte det enda land som vänder sig till PNR för moderna lösningar som man kan lita på, det här företaget är idag aktivt i 12 olika länder och säljer även från sitt produktsortiment till andra delar av världen. Som svensk så kan man förstås känna sig lite extra stolt och hemma då man kontaktar PNR Nordic AB för den fokus som ligger på kvalitet, goda material och rätt form gör att man känner att det trots allt handlar om ett svenskt företag.

Från dysa till tillbehör

Viktigt att påpeka om PNR är att de är bra på helhetslösningar. De för även viktiga tillbehör som kan bli relevanta då man ska uppgradera ett system eller skapa ett nytt. Genom att diskutera sina behov av dysor med PNRs kunniga personal så kommer man snabbt fram till den allra bästa lösningen och sedan så är det bara att vänta på leverans av dysorna och tillbehören som kommer att göra jobbet på ett säkert och smidigt vis, oavsett som det handlar om livsmedel, sjukvård eller metallindustrin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *